Jonkershof, Barneveld

In het centrum van Barneveld op loopafstand van de centrumvoorzieningen wordt nieuwbouwplan Jonkershof gerealiseerd. Dit woonerf wordt een comfortabele plek, met zeer korte reistijden naar de randstad.

Het plan omvat 15 unieke woningen welke bestaan uit 7 comfortwoningen met slaap- en badkamer op de begane grond v.a. € 269.950,- v.o.n., 4 (half) vrijstaande woningen met drie slaapkamers en een ruime vrij indeelbare tweede verdieping v.a. € 374.950,- v.o.n. en 4 stadswoningen met de mogelijkheid op een hobby-, praktijk-, en/of kantoorruimte op de begane grond v.a. € 264.950 v.o.n.

Alle woningen zullen op een hoog afwerkingsniveau worden gerealiseerd en zijn gesitueerd een prachtig woonerf. Tezamen met de gemeente Barneveld en Boxxis Architecten is er gezocht naar een woningbouwplan met veel diversiteit in woningtypen, maar vooral gezocht naar een kwalitatieve uitstraling passend in het centrum van Barneveld.

Op donderdag 7 april jl. is de verkoop gestart van het nieuwbouwplan ‘’Jonkershof’’ in het Schaffelaartheater te Barneveld. Het betreft de verkoop van 15 unieke woningen met een rijke architectuur. Neem geheel vrijblijvend contact op met Midden Nederland Makelaars in Barneveld (0342 – 42 34 00) voor meer informatie en de actuele verkoopinformatie.

Door op de afbeelding van de brochure te klikken krijgt u de mogelijkheid om de rijk geïllustreerde verkoopbrochure te bekijken. Het inschrijfformulier kunt u downloaden, afdrukken en indien bij Midden Nederland Makelaars voor dinsdag 12 april 2016 (17.00 uur).

160408.brochure 160408.Inschrijfform

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen