Hoevedorp Kootwijkerbroek

28 bijzonder fraai gesitueerde koopwoningen vanaf €170.000,- v.o.n. en kavels

Aan de rand van Kootwijkerbroek wordt het ruim opgezette nieuwbouwplan Hoevedorp gerealiseerd. Dit woongebied wordt een comfortabele plek midden in een natuurlijke omgeving, maar met zeer korte reistijden naar de randstad.

Tezamen met de gemeente Barneveld is er gezocht naar een woningbouwplan met veel diversiteit in woningtypen en prijsklassen en een kwalitatieve uitstraling passend in deze omgeving.

Het plan omvat totaal 58 grondgebonden woningen, waarvan er nu 28 te koop worden aangeboden 4 kavels voor vrijstaande woningen, 2 kavels voor halfvrijstaande woningen en 22 rijwoningen. Alle woningen zullen op een hoog afwerkingsniveau worden gerealiseerd en zijn gesitueerd op mooie percelen.

Kijk voor meer informatie op www.hoevedorp.nl of neem geheel vrijblijvend contact op met Midden Nederland Makelaars Barneveld (0342-423 400) of Voorthuizen (0342 – 472 072).

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen