Het Domein Zwartebroek

In de landelijke omgeving rondom het rustieke dorpje Zwartebroek wordt nieuwbouwplan Het Domein gerealiseerd. Dit woonerf wordt een comfortabele plek midden in een natuurlijke omgeving, maar met zeer korte reistijden naar de randstad.

Het plan omvat 22 (huur) rijwoningen, 8 twee-onder-een-kapwoningen en 9 vrijstaande woningen. Het vrijstaande woningtype kan ook als kavel worden gekocht.

Alle woningen zullen op een hoog afwerkingsniveau worden gerealiseerd en zijn gesitueerd op zeer riante percelen aan een kindvriendelijk woonerf.

Tezamen met de gemeente Barneveld, woningstichting Barneveld en Boxxis Architecten is er gezocht naar een woningbouwplan met veel diversiteit in woningtypen, maar vooral gezocht naar een kwalitatieve uitstraling passend in de omgeving van Zwartebroek.

In het eerste kwartaal van 2016 zullen, als eerste fase, 8 twee-onder-een-kapwoningen excl. garage vanaf € 295.000,- V.O.N.,  5 vrijstaande woningen vanaf €407.500,- V.O.N. (of kavels) worden verkocht vanaf € 187.000,-

Kijk voor meer informatie en de actuele verkoopinformatie op www.hetdomeinzwartebroek.nl of schrijf je geheel vrijblijvend in via Het contactformulier.

Of neem contact op met de verkopend makelaars; Teun Gundelach Vastgoed in Zwartebroek (0342 – 440 600) en Midden Nederland Makelaars in Voorthuizen (0342 – 472 072)

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen