Start verkoop Jonkershof

Op donderdag 7 april aanstaande vindt de start verkoop plaats van het nieuwbouwplan ‘’Jonkershof’’ in de Schaffelaartheater te Barneveld. Het betreft de verkoop van 15 unieke woningen met een rijke architectuur. De 15 unieke woningen bestaan uit 7 comfortwoningen met slaap- en badkamer op de begane grond, 4 (half) vrijstaande woningen met drie slaapkamers en een ruime vrij indeelbare tweede verdieping en 4 stadswoningen met de mogelijkheid op een hobby-, praktijk-, en/of kantoorruimte op de begane grond. Tussen 15.30 en 18.00 uur zijn belangstellende van harte welkom om geheel vrijblijvend de verkoopbrochure te bekijken en overige verkoopinformatie in ontvangst te nemen. Wilt u zich vast vrijblijvend als belangstellende registreren, vult u dan het contactformulier in op nieuwbouwbarneveld.nlHoek 14

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen