Nieuwsbrief Jonkershof

Hoek 4

Voortgang Jonkershof te Barneveld

Geachte belangstellende,

Wij willen u via deze nieuwsbrief zo goed mogelijk op de hoogte te houden van de ontwikkelingen rondom het nieuwbouwproject Jonkershof te Barneveld.

De ontwikkelingen van het nieuwbouwproject Jonkershof zijn momenteel in volle gang. Wij zijn in samenwerking met de gemeente Barneveld en Boxxis Architecten drukdoende met de uitwerking van het nieuwbouwplan, waarbij wij hebben getracht een gedifferentieerd aanbod voor een brede doelgroep te realiseren.

Op de voormalige locatie van de tijdelijke schoollokalen van de Meerwaarde en de Turkse Culturele Vereniging wordt een prachtig woonhof gerealiseerd met in totaal vijftien woningen. Zo bestaat het nieuwbouwproject Jonkershof uit:

  • 7 comfortwoningen met slaap- en badkamer op de begane grond
  • 4 (half) vrijstaande woningen met drie slaapkamers en een ruime vrij indeelbare tweede verdieping
  • 4 stadswoningen met de mogelijkheid op een hobby-, praktijk- of kantoorruimte op de begane grond

Het plan Jonkershof wordt gerealiseerd op loopafstand van het dorpscentrum van Barneveld en heeft een gevarieerde indeling. Enerzijds zijn er woningen gericht op de Jonkersweg en de Van Dompselaerstraat, anderzijds zijn er woningen die duidelijk betrokken zijn op het prachtige woonhof.

De voorbereiding lopen volgens planning en naar verwachting zullen wij medio april 2016 starten met de verkoop van de woningen. Daarvoor zullen wij een inloopavond organiseren waar u alle verkoopinformatie en de verkoopbrochure in ontvangst kunt nemen. Aansluitend op de verkoopavond kunt u zich inschrijven voor één of meerdere woningen. Wanneer er meerdere inschrijvingen op één bouwnummer zijn ingediend, zal er bij een notariskantoor een loting plaatsvinden. Hierdoor heeft eenieder een gelijke kans op één van deze nieuwbouwwoningen.

Wij hopen u voldoende geïnformeerd te hebben over de voortgang en het vervolgproces met betrekking tot het nieuwbouwproject Jonkershof. Zodra wij u kunnen voorzien van meer informatie over het project, de verkoopprijzen van de woningen of de inloopavond zullen wij u middels een nieuwe nieuwsbrief hiervan op de hoogte stellen.

Wilt u de volgende nieuwsbrief in uw email ontvangen? Dan kunt u zich geheel vrijblijvend aanmelden als belangstellende via het contactformulier.

Met vriendelijke groet,

De Bunte Vastgoed Oost BV

Hoek 3

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen